Trimsalon Joan verhuist naar Boksum

Hé hoi, ik zal me even voorstellen, ik ben Joan Stinstra. Op mijn 19e ben ik mijn eigen trimsalon begonnen, eerst in Tolbert daar zat ik bij een dierenspeciaalzaak in. Die dierenspeciaalzaak ging na 8 jaar dat ik daar zat helaas stoppen. Ik ging opzoek naar een andere plek. Dit viel niet mee omdat ik i.v.m. kleine kinderen deeltijd ging werken. Mijn vader bood mij toen aan om een trimsalon te creëren in zijn zaak Stinstra Bv. Hier heb ik zo´n 17 jaar met plezier gewerkt, maar een plekje aan huis leek me helemaal ideaal en dat word nu realiteit.

Zoals u kunt lezen heb ik de trimsalon al mooi wat jaren. In al die jaren ben ik me altijd bij blijven scholen. Zo heb ik o.a. mijn instructeursdiploma´s gehaald zodat ik ook het een en ander weet over gedrag en naast dat ik gediplomeerd hondentrimster ben ben ik ook gediplomeerd kattentrimster. Het laatste wat ik heb gedaan is de opleiding stressreductie omdat ik graag wil dat uw huisdier zo stressvrij mogelijk bij mij getrimd kan worden.

Al die jaren als trimster aan het werkt te zijn geweest is erg leuk, maar het heeft ook helaas een keerzijde. Grote honden, plukhonden en honden ontwollen en ontklitten kunnen mijn handen niet meer aan. Daarom ben ik genoodzaakt om alleen nog kleine hondjes te doen zoals shitzu, malthezer, chihuahua, boomer enz. middelslag honden met lichte vachten kan ook nog, denk aan stabij en bordercollie. Verder zijn katten, konijnen en cavia´s ook van harte welkom.

26 augustus heb ik een opening van 14 uur tot 17 uur. Er staan wat hapjes en drankjes klaar ook wat lekkers voor de hond. Voor de kat is er wat lekkers om mee te nemen. Verder is er een verloting van leuke prijzen en 10% korting op alles in de shop. Ik zou zeggen kom gezellig langs.

Voor meer informatie kun je kijken op mijn site of neem een kijkje op mijn insta- of facebookpagina. Bellen mag natuurlijk ook.


Trimsalon Joan
Mountsehiem 18
9031XD Boksum
0612610137
www.trimsalonjoan.nl